maanantai 25. maaliskuuta 2013

ohoops!:(

Joo ehheh kirjotus vähä jääny!:D En vaa tiiä mitä mää tännekki muka kirjottasin ku mulla on nii tylsä elämä....:D:D But who cares? Mulla on iha jees viikko tota inohttavaa ja masentavaa keskiviikko laskematta!:) Mulla on nyt siis tet ja oon äitin työpaikalla, hei jes oon nii ilone! Mut tosiaa taas tulee yks vuosi yks vitun vuosi siitä ku mun elämä muuttu paskaks ja lähti päi vittua, kiitos sun joka et osaa ajaa autoo!
 Eli siis keskiviikkona 27.3 tulee taas vuosi lisää siitä ku mun elämän yks tärkeimmistä ihmisistä mun veli viltsu vietiin multa ja meiltä kaikilta pois! <3 Se oli kova paikka meille kaikille mut se oli mulle vaa nii vaikeeta ku olin vasta kymmenen vuotias pieni tyttö, joka ei voinu ymmärtää sitä ennen ku se oikeesti tapahtu ja oli siinä.
Oli torstai ilta ihan normin koulupäivän jälkee olin isällä ja äiti soitti itkien et on tulossa hakeen mua, koska sillä oli tärkeetä asiaa. En vaa tajuu miten mut tajusin vaa siinä pienessä hetkessä et nyt on kyse viltsusta, eikä kenestäkää muusta ja rupesin itkeen sen puhelun jälkee ja itkin sillonki ku mun äiti ja sisko haki mut.
Kotona sitte äiti pyys mut, jontun ja jennin keittiöö ja kerto mitä oli tapahtunu, muistan sen kuinka kaikki rupes vaan itkee ja se tunne oli ihan käsittämätön ku sä tajuut et sun elämästä on viety yks tärkeimmistä asioista pois, ja kuinka sä et saa sitä enää takas! Muistan ku mun sisko Jenni jonka kaa mulla oli sillo aika huonot välit tuli ja halas mua istuttiin siinä vaikka kuinka kaua ja halatti toisiamme ja mää itkin niin paljon että en voi ees ymmärtää sitä. Sen jälkee ku tilanne oli rauhottunu vähä äiti ja jenni halus lähtee kertoon papalle siitä, saman tien ku ne lähti juoksin vaa viltsun huoneeseen sen sängylle makoilemaan ja vaan itkemään ku en pystyny tekee mitään muuta. Makoilin siinä sen koko ajan ku ne oli papalla, ja huusin ja itkin ja potkin ja kiljuin vaikka tiesin et ei ne mitään auta mut halusin vaan mun rakkaan takas!
No tosta illasta on jo viis vuotta kohta, se oli mun elämän hirvein ilta oikeesti! Sen tajuaa vasta sitte ku se tapahtuu et kui helposti kaiken voi viiä meiltä pois ja kuinka kaikki voi vaa äkkiä hajota ja hajottaa sun elämän!


Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan


No joo mut että te kaikki ette aattele et tää on vaa pelkkää angstii nii on täs kuviaki kui laittoi iha läpällä vähä hiuksii yms ku oli tylsää..:)
Ja sitte pitäs varmaa kertoo mitä oon tehny, mut ku en oo tehny mitää!!:D:D
no joo huomena ois tarkosus salille ja jotai, mulla on aika tylsä elämä SORI!!:(


Se tunne ku webbi o kaveri!!:)

morroo! Emma:)