torstai 24. tammikuuta 2013

ihQ ;)

Se tunne ku mulla on suunnillee joku kaks lukija ja neki on mun kavereita jokka tietää kaiken mun elämästä! :D Joo eli synttärit on juhlittu ja kaikki on taas normaalia, lukuun ottamatta sitä et haluisin käyä jo uusin mun passin mut äiti ei vaan jaksa tehä asialle mitää.. :D Huomenna ois sit tiedossa luistelua HYI! :( Koitin jo äitille ehottaa et jos se laittas vaikka jonku lupalapun ettei tarvis luistella mut ei se innostunu:(

Mulla ei oikeestaa oo mitään kerrottavaa kuhan vaa kirjottelen:) Tänää oon vaa ollu kotona ja syöny voileipäkakkua, pekonia, kurkkua, tomaattia, pizzaa, mansikoita.... :D Eli ihan normaalia:D Tänää on ollu vaa semmone päivä et kotii ku pääsin nii oon oikeesti ollu tyhmempi ku koskaa kysyn iha tyhymiä asioita ja nauran kaikelle... Ees vajo?:D:D On ollu taas pitkästä aikaa ruuan täytteinen päivä...(kuten huomaa) :)

jajaja tää biisi soinu koko pvän pääsä ;)

http://www.youtube.com/watch?v=q57W-NO3RPoVähä vaa väsyny:)
Emma:)

tiistai 22. tammikuuta 2013

Hey baby i'm 15!

Joo eli tää on se päivä ku täytin viistoista, tää on aika tylsää... :(
Luulin et tää ois paljo siistimpää, mut ei! :D Kerrompa vaikka mun päivästä vähä:)

Elikkä aamulla ihana äitini tulee herättää mut LAULAMALLA joskus seittemän aikaa, ei mikää unelma herätys... :) Nousin sit ylös ja lähin suihkuu.... Sen jälkee ku olin meikannu yms lähettii äitin kaa. Äiti kävi nakkaa mut nesteelle ja meni ite töihi. Eli iha normaali aamu laulamista lukuun ottamatta. :)
Koulussa oli kans iha normaalia, mut sain Tonilta ihanan lahjan... :D Istuin siinä pöyillä nii kohta Toni ilmestyy siihe ja nakkaa lunta mun niskaa ja sanoo "hyvää syntymäpäivää!" olin sillee voi toni ei ois tarvinu... -.- :D Koulun jälkee kävelinki Sanin ja Katrin kaa samaa matkaa kotii, sit sinne tuliki Arttu, Jesse ja Johanna. :)
Iha normaali päivä taas vaihteeksi, en kanskaa aatellu kummemmin juhlia synttäreitä mut kyl me silti jotai kivaa ollaa keksitty viikonlopuksi! ;)

Ja sit loppuu muutamia vanhempia kuvia:


Plus se tunne ku tää tyttö lähtee toukokuussa kaheksi viikoksi Turkkii parhaa kaverinsa kaa;););)

 
Emma